Gift idea: Instafume!

First Christmas nails of 2018!

Så er det endelig tid til at få pyntet neglene med snefnug, glitter og hvad der ellers hører julen til, og jeg tager den bestemt ikke med ro i december! Her får I mit første juledesign i år, som er lavet med stamping og en smule glimmer. Jeg synes det er så sødt, og jeg kan slet ikke stå for de små gaver og julekugler! Hvad synes I om dem? Har I noget julet på jeres negle for tiden? 🙂

English: It’s finally time to decorate our nails with snowflakes, glitter and everything else Christmas related, and I am going all in this December! This is my first nail design, which is made with stamping and some glitter. I think the design is so cute, and I especially love the little gifts and Christmas ornaments! What do you think of the design? Do you have anything Christmas related on your nails at the moment? 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gift idea: Instafume!