OOTD - Powder Pink!

Collective Haul!

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og jeg har derfor shoppet lidt til mine rejser. Jeg manglede et par lange, løse bukser, og Gina tricot har et fint udvalg, blandt andet disse med et rødt print, som jeg altså kom hjem med. DAY’s store Gweneth tasker er perfekte som håndbage i lufthavnen, og da de havde 50% rabat på en masse styles, kunne jeg ikke lade være med at købe en fin en i mørkelilla. Derudover var jeg forbi Hvisks hovedkontor, hvor jeg fik foræret deres nye logo t-shirt og et par glitrende sokker fra Beck Söndergaard. Min søde farmor har fulgt med på bloggen, og har købt to kjoler til mig, som jeg har haft på min ønskeliste siden jeg lavede dette indlæg for et par uger siden. Nu er jeg altså helt klar til sommerens sol og varme! 🙂

English recap: The summer vacation is almost here, so a couple of days ago I went out to get some stuff for my trips. I needed a loose pair of pants, and I found these pretty ones at Gina Tricot. DAY were having a sale, and I just couldn’t resist this big purple Gweneth bag. It is perfect for traveling! I stopped by the Hvisk office, and they kindly gave me their new logo t-shirt and a pair of Beck Söndergaard socks. My lovely grandma has been keeping up with the blog, and she bought me two cute summer dresses, that I showed in this post.  Now I am all ready for summer! 🙂

dsc_0761

dsc_0774

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - Powder Pink!