OOTD - Sparkling Pink!

Summer dresses!

De næste par måneder kommer mine outfits helt klart primært til at bestå af et par sandaler og en sød sommerkjole! Jeg har desværre brugt hele weekenden på at skrive eksamensopgave, men nu er den afleveret, og jeg er klar til at nyde det gode vejr, som forhåbentlig kommer igen. Jeg har samlet et par farverige kjoler, som meget gerne måtte flytte ind i min garderobe hurtigst muligt! Jeg håber også, at I kan lide dem 🙂

English recap: For the next couple of months, my outfits will primarily consist of a pair of sandals and a cute summer dress! I had to spend the entire weekend indoors, because of my exam, but now that’s done, and I’m ready to enjoy the summer. I have found a couple of colorful dresses that I wouldn’t mind wearing. I hope you like them too! 🙂

thumbnail_kjoler4ny

 

 

1 here / 2 here / 3 here / 4 here / 5 here / 6 here / 7 here

 

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - Sparkling Pink!