Graduation Gifts!

Graduation Nails!

I går kunne jeg efter, 3 lange år, endelig sætte min studenterhue på! De sidste par måneder har været utrolig hektiske, så det var med stor lettelse, at jeg i går afsluttede med et 12-tal i huen. Lidt stolt af sig selv har man vel lov til at være! Min familie var kommet for at fejre mig, og det var en helt fantastisk dag. I dag har jeg haft tid til at slappe lidt af, og derfor skulle mine negle selvfølgelig også forkæles lidt. Jeg valgte at tegne en studenterhue på én af neglene, bare for at gøre dem lidt festlige. Flagene kom dog ikke med, det ville være lige lovligt svært 😉 Hvis I også har fået hue på i denne uge ønsker jeg jer STORT tillykke! Og god sommer til jer alle <3

Yesterday, I could finally put on my graduation hat after 3 long years! I have been so stressed out these last few months, so I was so relieved when I got an A at my final exam. I had some time to relax today, so I decided to spoil my nails. I drew a Danish graduation hat on one of the nails, just to make them a bit more festive. If you are graduating too this year, I want to congratulate you all! And of course, I wish you all a lovely summer <3

DSC_0529

DSC_0542

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graduation Gifts!