Graduation Nails!

Graduation Outfit!

Den sidste uges tid har været fuldstændig proppet med fester og diverse studenter-arrangementer, og jeg skulle selvfølgelig også selv fejre, at jeg nu har fået hue på. I lørdags havde jeg inviteret venner og familie hjem til min farmor og farfar, og vi havde en fantastisk fest! Jeg har længe ønsket mig et par Valentino Rockstuds, så jeg købte altså et par til mig selv i studentergave.. Det må man gerne! Jeg tog dem på for første gang til festen, og det resulterede altså i et par opsvulmede fødder og en vabel på den ene fod.. Oh well, it was worth it! Nu er de i hvert fald gået til.. Hvad synes I om mit outfit? 🙂

I have spend my entire last week going to parties and graduation events. Two days ago, I threw my own graduation party, and I had the best time with my family and friends. I have been wanting the Valentino Rockstuds for so long, so I bought them for my self as a graduation present. Yes, it’s okay to do that! I hadn’t worn them before the party, so I ended up with swollen feet.. Oh well, it was worth it! What do you think about the outfit? 🙂

DSC_0558

DSC_0579

DSC_0594

DSC_0600

DSC_0636

DSC_0676

Dress: Only – Heels: Valentino

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graduation Nails!