Hvisk Jewelry!

Graduation Gifts!

Om kun 2 uger vil den smukkeste studenterhue pryde mit hoved (forhåbentlig,hehe). Jeg har været til eksamen i dag, og mangler derfor kun to mundtlige. Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at være færdig med gymnasiet, og med en studenterhue følger en studenterfest selvfølgelig. Rigtig mange af mine venner bliver studenter i år, og jeg er så småt begyndt at lede efter gaver. Det kan faktisk være ret svært, og derfor har jeg sammensat en collage, der forhåbentlig kan inspirere jer, hvis I også mangler at købe et par gaver til sommerens studenter 🙂

English recap: In just two weeks, I will graduate from school (hopefully, haha). Many of my friends are also graduating, and I have started buying gifts for them. I realized that it can be pretty hard, which is why I have made a collage, which will hopefully inspire you, if you have some gift shopping to do 🙂

 

Graduation gifts

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvisk Jewelry!