June highlights!

Upgrade your summer wardrobe!

I dag er jeg i fuld gang med at pakke mine kufferter, for i morgen tager jeg nemlig til Norge! Det er måske ikke alle der forbinder Norge med sol og sommer, men vi tilbringer altid en uge eller to i vores sommerhus på østkysten, og det er fantastisk uanset vejret. Jeg får altid lyst til at købe en masse nye ting til når jeg skal ud at rejse, og det har været svært at lade være i år.. På katoni.dk har de samlet en masse tøj og accessories fra forskellige webshops, og jeg har fundet nogle af de aller lækreste styles frem til jer. Næsten alt på collagen er faktisk på tilbud lige nu, så I skal skynde jer, hvis I gerne vil gøre en god handel! Har I en favorititem? Jeg er helt forelsket i den blomstrede badedragt! (Psst, de har faktisk også herretøj og boligtilbehør, hvis du mangler en gave til kæresten eller et badehåndklæde til stranden 😉 ).

English: Right now I’m packing all of my suitcases, because tomorrow I’m going to Norway! Not everyone thinks of sun and heat when mentioning Norway, but we have a “beach house” that we go to visit every year, and I love it no matter the weather. I always feel like buying new things for my wardrobe when I’m traveling, so today I have found some great summer pieces for all of you too. At katoni.dk they have a bunch of clothing and accessories that they have gathered from different webshops, and the selection is huge! Almost all of the items are on sale, so you have to hurry if you want to make a good deal! Do you have a favorite item from the collage? I love the floral swimsuit, it’s so pretty! (Psst, they also have menswear and interior items if you need a gift for your boyfriend or a beach towel for your vacation 😉 ).

All items can be found on katoni.dk

 

*Sponsored by katoni.dk. All opinons are my own.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

June highlights!