Punk-ish OOTD!

Christmas wishlist

 Så er der mindre end en måned til jul, og jeg er netop blevet færdig med min ønskeliste. Jeg går altid i gang i god tid, så jeg er sikker på, at jeg kan få det hele med. Her ser i et udsnit af mine ønsker + lidt ekstra inspiration. Noget af det jeg ønsker mig aller mest er Royal Copenhagen kopperne der passer perfekt til jul. Selvfølgelig ønsker jeg mig også en masse tøj og beauty produkter 😉 Hvad ønsker i jer til jul?
English recap: Christmas is less than a month away, and I have just finished my wishlist. I always start long before December, so I’m sure that I will remember everything. Here’s a couple of my wishes + some extra inspiration. The things I wish the most are the Royal Copenhagen cups, that are perfect for the holidays. What do you wish for the most? 🙂
Christmas wish list

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Punk-ish OOTD!