Colorful fall outfit!

Christmas wish list!

På denne årstid elsker jeg at se hvad andre bloggere ønsker sig til jul. Det giver god inspiration til ens egen ønskeseddel, eller når man skal ud at købe gaver til andre. Derfor har jeg sammensat en collage, som jeg håber at I også kan få lidt ud af. Måske der er noget som skal på jeres egen ønskeliste eller noget som skal købes til en veninde. Jeg har i hvert fald prøvet at være lidt alsidig, så I finder altså både beauty produkter og køkkenudstyr, i flere prisklasser 😉 Hvad har I på jeres ønskeliste?

English recap: At this time of the year, I love watching what other people have on their wish list. This year I created a wish list too, and I hope that you find it useful, if you need inspiration for your own wish list, or if you need to buy a gift for someone. I tried to add a lot of different things, so you’ll find anything from beauty products to kitchenware 😉 What’s on your wish list?

 

Christmas wish

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colorful fall outfit!