Snowflake nails!

The perfect pair of Christmas earrings!

Jeg er så heldig, at jeg får adventsgaver af min farmor og “svigermor”, og i år overraskede min søde kæreste mig også med adventsgaver. Jeg har fået nogle rigtig fine ting, men der er altså særligt én gave, som jeg er nødt til at vise jer. Det er de smukkeste røde øreringe, som min kæreste har fundet i Blackbird Hill Copenhagen. De er perfekte til jul, så jeg skal da helt klart have dem på d. 24! Jeg får ikke tid til at blogge i morgen, så jeg vil slutte af med at ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul!

English: I usually get advent presents from my grandmother and “mother-in-law”, but this year I was also surprised by my wonderful boyfriend, who had bought some presents for me. I got some amazing stuff, but there’s one present in particular that I have to show you, and it’s a beautiful pair of earrings. My boyfriend got them from Blackbird Hill Copenhagen, and they are perfect for Christmas, so of course I’m gonna wear them tomorrow! I won’t have time to blog for the next few days, so I want to wish you all a merry Christmas!

dsc_0563

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snowflake nails!