London haul!

New in: Chanel bag!

Hej allesammen! Som I nok har set, var jeg en tur til London i sidste uge, og det var der en helt særlig grund til. Jeg har nemlig ledt efter en bestemt taske fra Chanel de sidste par måneder, og da den ikke var til at få fat i, hverken i Italien, Sverige eller Tyskland, måtte jeg tage en tur til England. Her fandt jeg den heldigvis i stormagasinet Selfridges. Den hedder “Classic flap bag” og er i sort kaviar læder. I mine øjne er det den mest klassiske taske, som man kan få, og jeg ved, at jeg kommer til at bruge den mange år fremover. Den var ikke helt billig, men det er en taske som jeg har sparet op til i flere år, og jeg har altid vidst, at min taskekollektion en dag skulle prydes med en Chanel taske. Jeg er faktisk lidt stolt over, at jeg har fået købt den til mig selv inden jeg fylder 20, hehe! Hvad synes I om den? Kunne I selv finde på at købe den? 🙂

English recap: Hi everyone! You have probably noticed that I went to London last week, and I had a very special reason for going. I have been looking for this Chanel bag for so long, and since I couldn’t find it in either Italy, Sweden or Germany, I decided to go to England. Luckily I found it in Selfridges on Oxford Street. It’s called the “Classic flap bag” and it is the most iconic bag according to me. I know that I will get so much use out of it for a long time. Of course it wasn’t a cheap bag, but I have been saving up for years, and I have always known that I wanted a Chanel bag in my collection some day. I’m actually a bit proud of myself for getting it before turning 20, haha! What do you think of it? Could you spend that much on a bag? 🙂

dsc_0887

dsc_0910

dsc_0925

dsc_0933

 

dsc_0948

dsc_0938

Chanel classic flap bag in black caviar leather with gold hardware, size medium. Found in Selfridges London for £3990.

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London haul!