November Highlights!

Christmas tree nails!

Hej allesammen! Julen nærmer sig, og derfor har jeg selvfølgelig fået lavet nogle julenegle over de sidste par uger. Jeg kører udelukkende røde og grønne negle i december, og i dag viser jeg jer mine fine juletræsnegle. De er lavet med stamping, og det var super nemt! Jeg fik også tilføjet en lille smule glimmer, så de blev lidt mere festlige. Hvad synes I om dem? 🙂

English: Hi everyone! Christmas is getting closer, which means that my nails have been covered in Christmas designs for the past couple of weeks. I only wear green or red as the mail color on my nails in December, and today I’m showing you a green design with Christmas trees. I added a bit of glitter to make the design a bit more festive. What do you think of the design? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

November Highlights!