Fall favorites on sale!

November Highlights!

Hej allesammen! November måneds højdepunkter er lidt forsinkede, da jeg er ved at drukne i arbejde og vores semesterprojekt, som snart skal afleveres. November var dog en fantastisk måned, der fløj afsted! Jeg har spist en masse lækker mad, drukket fancy cocktails, og så har vi fejret Thanksgiving. Hvad har I lavet i november? 🙂

English: Hi everyone! This month’s highlights post is a bit late, since I am drowning in work and our semester project, which we have to hand in very soon. November was a great month for me, and I got to eat delicious food, drink amazing cocktails, and we also celebrated Thanksgiving. What have you been up to in November? 🙂

 Min søde svigerinde og jeg tog på Geist for at spise for første gang, og det var en fantastisk oplevelse! // My sweet sister in law and I went to Geist to eat for the first time, and it was an amazing experience!

 Kurhotel Skodsborg har bare de lækreste og smukkeste drinks! // At Kurhotel Skodsborg they serve the most delicious and beautiful drinks!

Smukke omgivelser på Kurhotel Skodsborg! // Beautiful surroundings at Kurhotel Skodsborg!

 Selvom vi ikke har noget tilhørsforhold til USA, fejrer vi altid Thanksgiving, og det er så hyggeligt! // Even though we don’t have any affiliation to the US, we celebrate Thanksgiving every year, and I love it!

Sidste weekend i november blev brugt på juleshopping, og vi skulle selvfølgelig også se d’Angleterres smukke juleudsmykning! // We went Christmas shopping on the last weekend of November, and of course we also had to see the beautiful Christmas decorations at d’Angleterre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall favorites on sale!