OOTD: Camel coat!

September highlights!

Hej allesammen! Det er blevet oktober, og derfor er det tid til at se på septembers højdepunkter. Jeg har blandt andet fejret min søde kærestes fødselsdag, og så har jeg spist middag med en veninde, som jeg ikke havde set i seks år! Hvad har I lavet i september? 🙂

English: Hi everyone! October is here, which means that it is time to look back at the highlights of September. Last month I celebrated my lovely boyfriend’s birthday, and I also had dinner with a friend that I hadn’t seen in six years! What have you been up to in September? 🙂

 I starten af september havde vi workshop på mit arbejde, som sluttede af med en lækker middag. Det var første gang jeg var med til sådan en workshop, og jeg lærte så meget! // At the beginning of September, we had a workshop at work which ended with a nice dinner. It was the first time I attended a workshop, and I learned so much!

 Selvom det var min kærestes fødselsdag, fik jeg lokket ham til at tage et par billeder af mig.. Det gik dog lidt hurtigt, og derfor er dette billede det bedste, der kom ud af det, haha! // Even though we celebrated my boyfriend’s birthday, I got him to take some photos of me.. It was a little rushed, which is why this is the best photo, haha!

 Det er endelig ved at være rigtigt efterår, og jeg har derfor fundet mine favoritøjenskygger frem til denne årstid! // It’s finally fall, which means that it’s time to use my favorite palette for this time of the year!

På Madklubben Vesterbro mødtes jeg med en gruppe veninder, som jeg ikke havde set i meget lang tid // At Madklubben Vesterbro I met up with a group of friends that I hadn’t seen in a long time

Jeg måtte selvfølgelig forbi Chanel for at se deres nyeste kollektion, og jeg kunne købe det hele! // Of course I had to visit Chanel to see the newest collection, and I wanted to buy it all!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Camel coat!