New in: Chanel earrings!

April highlights!

Pyha, april er simpelthen fløjet forbi, og jeg er sikker på, at maj også kommer til at gå hurtigt! Jeg er nemlig lige startet på nyt job, og jeg er simpelthen så glad for det. Jeg arbejder to hele dage om ugen, så når jeg har fri, står den på opgaveskrivning og eksamensforberedelse.. Jeg prøver dog også på at tage lidt fri fra det hele en gang imellem, og denne måned har især budt på venindehygge og påskefejring! Hvad har I lavet i april? 🙂

English: Phew, am I the only one who thinks that April has just gone by so fast?! I’ve just started at a new job, and I’m so happy about it! I work two full days a week, so when I’m out of office, I’m working on our semester project, or I’m preparing for my exams.. I do try to relax a bit some times, and this month I have spend a lot of time with my friends and family. What have you been up to in April? 🙂

Solen kom for alvor frem i april, og måneden har derfor budt på mange kaffeaftaler i solen // The sun really came out in April, which meant a lot of coffe dates in the sun

Min søde veninde, Emilie, studerer i Odense, og derfor stod den på lækker frokost, da hun kom hjem i påskeferien! // My dear friend, Emilie, is studying in Odense, so we went out for a nice lunch when she got home over the easter holiday!

Jeg tog et smut forbi Louis Vuitton, hvor jeg faldt pladask for disse fine stiletter! // I stopped by Louis Vuitton where I fell in love with these amazing heels!

Endnu en kaffeaftale på flotte hotel Sanders! // Another coffee date at the gorgeous hotel Sanders!

Jeg sluttede april af med pressedag hos et par PR bureauer, der altid dækker så fint op! // At the end of April I stopped by a few PR bureaus, who always set the most amazing tables!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Chanel earrings!