OOTD: Red snake!

OOTD: Thigh high boots!

Hej allesammen! Jeg har længe været meget betaget af lange støvler, som har været overalt på Instagram de sidste par måneder, men jeg har været meget i tvivl, om jeg selv skulle have et par. Det kan hurtigt se forkert ud, hvis man ikke styler dem rigtigt, men jeg tog chancen og købte et par lige før jul. Her er det første resultat så, og jeg må altså sige, at jeg er rigtig begejstret for dem! Det var godt nok lidt koldt, så jeg glæder mig til at det bliver forår, så jeg kan få brugt dem lidt mere. Hvad synes I om sådan nogle lange støvler? 🙂

English: Hey everyone! I have been obsessed with thigh high boots for a couple of months now, since they have been all over Instagram. I have been wanting to get a pair of my own, but I was really hesitant to get them, because I think you really have to style them well, in order to make them look good. I finally got a pair before Christmas, and these photos are from the first day that I wore them. I absolutely love this outfit, and I can’t wait for spring to arrive, so I can wear them some more. What do you think? Do you like thigh high boots? 🙂

Boots: Anna Field – Sweater: Primark – Skirt: Zara – Bag: H&M – Bracelet: Dyrberg Kern

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Red snake!