December highlights!

NYE nails!

Rigtig godt nytår, alle sammen! Jeg håber, at I havde en fantastisk nytårsaften, og at I er kommet godt ind i det nye år. Her starter vi altså 2019 med et negledesign, der helt klart er fyrværkeriet værdig. Jeg har igen leget med stamping, og jeg var faktisk lidt nervøs for resultatet, da designet består af mange tynde streger. Heldigvis gik det fint, og efter jeg fik tilføjet lidt glitter, var jeg klar til at fejre det nye år! Hvad havde I på neglene til nytårsaften? 🙂

English: Happy new year, everyone! I hope that you all had an amazing new year’s eve, and that you are enjoying 2019 so far. I’m starting out the new year with a nail design that was perfect for NYE. I tried out stamping once again, but I was actually afraid that all of the lines wouldn’t show up. Luckily, it turned out fine, and after I added some glitter, the design really came together! What was on your nails on NYE? 🙂

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December highlights!