Christmas nails 2018!

December highlights!

Julen er forbi, og året er ved at gå på hæld. Selvom december har været en hektisk måned, har jeg også haft tid til at julehygge med venner og familie. En af mine yndlingsdage blev tilbragt i Tivoli, da jeg elsker at gå og kigge på deres juleudsmykninger. Den 24. havde jeg selvfølgelig fundet den lange julekjole frem, som I også kan se her. Hvad har været jeres højdepunkter i december? 🙂

English: Christmas is over, and the year is coming to an end. December has been a stressful month, but I have also had time to enjoy Christmas with my family and friends. One of my favorite activities was visiting Tivoli – they always have the most beautiful Christmas decorations! On Christmas eve I was dressed in my new, red gown, which I am also showing you today. What was your highlights in December? 🙂

Måtte simpelthen have et billede med denne fine svanekarrusel i Tivoli! // I just had to get a photo with this amazing swan carousel from Tivoli!

Lækker varm chokolade fra Gemyse // Delicious hot chocolate from Gemyse

Jeg fik denne fine Chanel pynte-ting da de åbnede i København i april, og den skulle altså bare på mit juletræ i år! // I got this Chanel ornament when they opened in Copenhagen this past April, and I just had to put it on my Christmas tree!

Target PR delte HayU kaffe ud en kølig december morgen.. Det kan man kun blive i godt humør af! // Target PR gave out HayU coffee on a cold December morning.. That really made my day!

Dette års juleoutfit. Jeg er vild med den lange kjole! // This year’s Christmas outfit. I am loving this long dress!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas nails 2018!