Snowflake nails!

Christmas nails 2018!

Glædelig jul allesammen! Jeg håber, at I har haft en rigtig god aften i går, og at I får hygget jer her i juledagene. Selvom julen snart er forbi, vil jeg lige vise jer, hvordan mine negle så ud i går. Det er lidt en tradition, at jeg laver juletræer på mine negle den 24. og i år var ingen undtagelse. Jeg brugte tape til at lave siderne på juletræet, og herefter pyntede jeg dem med løs glimmer og rhinsten som stjerner på toppen. Hvordan så jeres julenegle ud? 🙂

English: Merry Christmas everyone! I hope you are enjoying the Christmas days, and that you get to spend a lot of time with your loved ones. Even though Christmas is almost over, I want to show you what I had on my nails last night. It’s kind of a tradition that I decorate my nails with Christmas trees on the 24th of December, and this year was no exception. I used tape to outline the trees, and then I decorated them with glitter and rhinestones. What was on your nails for Christmas? 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snowflake nails!