Golden fall nails!

November highlights!

November er ved at være slut, og det har jeg faktisk glædet mig til, for det betyder, at december er lige rundt om hjørnet! December er uden tvivl min yndlingsmåned, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med at julehygge (okay, jeg har måske tyvstartet lidt..). Først skal I dog se, hvad jeg har lavet i november. Måneden bød blandt andet på lækre drinks og Thanksgiving fejring. Hvad har I lavet i november? 🙂

English: November is coming to an end, and I couldn’t be more excited, because that means that December is just around the corner! December is my favorite month of the year, and I can’t wait to get in the Christmas spirit (okay, maybe I already am..). But before we get started with December, I want to show you my November highlights, which includes delicious drinks and Thanksgiving celebration. What have you been up to in November? 🙂

Just Serve It sørgede for, at mine veninder og jeg fik lækre drinks på en festlig fredag! // Just Serve It made sure my friends and I got delicious drinks on a joyous friday!

Jeg har virkelig været glad for, at solen har skinnet lidt her i november. Jeg er især vild med at nyde min kaffe i køligt solskinsvejr // I have really been happy that the sun has been out this month. I especially like to enjoy my coffee in the crispy, cold sunshine

Selvom vi ikke er amerikanere, fejrede vi i min familie Thanksgiving i år, og det var SÅ hyggeligt! // Even though we’re not Americans, we celebrated Thanksgiving this year, and it was such a great evening!

Pit-stop på D’Angleterre midt i den årlige juleshopping // Pit stop at D’Angleterre during the annually Christmas shopping

Jeg fik ikke købt noget på Black Friday, men på Cyber Monday kom jeg til at klikke disse fine øreringe hjem 😉 // I didn’t buy anything on Black Friday, but I did get these pretty earrings on Cyber Monday 😉

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden fall nails!