September highlights!

Luxury wishlist!

En af mine yndlingsbeskæftigelser er at klikke rundt på hjemmesider for diverse luksusbrands. Her kan jeg forsvinde ind i en verden af lædertasker, silketørklæder og cashmere sweaters, og i dag deler jeg en lille del af den verden med jer. Jeg er godt klar over, at det er de færreste, der har råd til Louis Vuitton covers og Gucci støvler, men forhåbentlig kan I få lidt inspiration til efterårsgarderoben. I kan f.eks. finde et par fede støvler med perler lige her, som koster under 200 kroner! Hvad er på jeres ønskeliste lige nu? 🙂

English: One of my favorite things to do, is to browse the different pages of luxury brands, where I can get lost in a world of leather bags, silk scarves and cashmere sweaters, and today I am sharing a bit of that world with you. I know that not everyone can afford Louis Vuitton covers and Gucci boots, but hopefully these things can inspire your fall outfits. I found a really inexpensive pair of boots with pearls that you can find right here, and I’m sure you can find lots of other dupes for these items. What’s on your wishlist right now? 🙂

1/2/3/4/5

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

September highlights!