OOTD: Black and white!

Floral summer dresses!

Sommervejret har for alvor ramt Danmark, og det har betydet, at jeg har levet i kjoler og nederdele de sidste par uger. Jeg har dog indset, at jeg ikke har så mange sommerlige kjoler, så jeg er begyndt at se mig om efter nogle flere. Jeg har fundet fem super fine kjoler, som alle gerne måtte flytte ind i min garderobe i løbet af sommeren. Hvad synes I? Har I en favorit? 🙂

English: Summer has already arrived in Denmark, which means that I have been living in dresses and skirts for the past few weeks. However, I realized that I don’t have many summer dresses in my closet, which made me turn to the internet, to find some cute dresses. I have found five that I would love to wear this summer, and they all have beautiful flower prints on them. What do you think? Do you have a favorite? 🙂

sommerkjoler

1: here / 2: here / 3: here / 4: here / 5: here

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Black and white!