OOTD: Spring chic!

April highlights!

Så er det tid til en ny omgang af månedens højdepunkter! Maj måned står i eksamens tegn, så jeg ved bare, at jeg kommer til at savne april, og alt hvad den havde at byde på. Hvad har været jeres højdepunkter i april? 🙂

English: Time for another monthly highlights post! May has exams written all over it, so I just know that I’m going to miss April, and everything it had to offer. What were your highlights of April? 🙂

20180413_172857

Min fødselsdagsgave kom endelig hjem, og jeg er så glad for min nye Louis Vuitton pung! // My birthday present was finally delivered, and I’m so happy about my new Louis Vuitton pouch!

20180418_113227

Jeg havde ventet sååå lang tid på at Chanel skulle åbne i Danmark, og i April skete det endelig! // I had been waiting for sooo long for Chanel to open in Denmark, and it finally happend in April!

20180418_120901

Lækker kaffe på Union Kitchen efter Chanel shopping // Delicious coffee at Union Kitchen after some Chanel shopping

20180427_095816

Forårets ankomst betød, at jeg endelig kunne hive mine korte ærmer og nederdele frem igen! // Spring means short sleeves and long skirts are back on!

20180428_114700

April sluttede med en hyggelig konfirmation, og jeg tog selvfølgelig ikke afsted uden min elskede Chanel taske! // April ended with a confirmation, and of course I couldn’t go without my beloved Chanel bag!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Spring chic!