New in: Chanel!

OOTD: Spring chic!

Jeg har fået de fineste silketørklæder fra Lemotini, og derfor måtte jeg altså lige prøve et nyt look af. Jeg har aldrig stylet et outfit med et tyndt tørklæde bundet om halsen før, men jeg er helt vild med udtrykket! Jeg har også stylet den på tasker og rundt om håndledet, og det er altså fedt, at det er så multifunktionelt. Jeg prøvede at sammensætte et farverigt forårsoutfit, nu da vejret endelig er blevet lidt sommerligt! Hvad synes I om outfittet? 🙂

English: Lemotini have kindly gifted me some beautiful silk scarves, which I was really excited about. This is my first time styling a silk scarf, and I love the look! The scarf can also be worn around the wrist, or wrapped around the handle of a bag, and love that this accessory is so versatile. I tried to style it with some colorful clothes, to get in the mood for spring, since the warmer weather has finally arrived in Denmark. What do you think of this outfit? 🙂

dsc_0717

dsc_0707

dsc_0726

dsc_0731

dsc_0750

Scarf: Lemotini – T-shirt: Noisy May – Jeans: H&M – Loafers: H&M – Bag: Michael Kors

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Chanel!