The perfect pair of Christmas earrings!

2017 Christmas nails!

Hej allesammen! Jeg håber, at I har haft en rigtig god juleaften, og at I nyder juledagene. Jeg har været på arbejde i dag, men i morgen står den på juleaften runde to hos min farmor og farfar, og ihh hvor jeg glæder mig! Hvert år laver jeg juletræer på mine negle, og det plejer stort set altid at være det samme design, men i år ville jeg prøve noget andet. Jeg havde set et prikket juletræ på Pinterest, og det skulle jeg selvfølgelig prøve. Jeg synes, at de er blevet rigtig fine, og så er det altså super nemt at lave, så I kan sagtens kaste jer ud i det, hvis I også kan lide designet. Næste design bliver mine nytårsnegle, og jeg tror allerede, jeg ved, hvad jeg skal lave.. Men det må I altså vente med at se! 😉

English: Hey everyone! I hope you’ve had a wonderful Christmas eve, and that you’re enjoying the Christmas days. I’m going to our second Christmas eve tomorrow, and I can’t wait! As you know, I do Christmas trees on my nails every year, but this year I wanted to change the design a bit. I had seen a photo of a dotted tree on Pinterest, and I thought it looked so cute, so I had to do the same. I think they turned out well, and they were super easy to do! Next up is my New Year’s Eve nails, but you’ll have to wait and see what I have decided to do with them 😉

dsc_0596

dsc_0598

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect pair of Christmas earrings!