OOTD - Pink in Malmö

Party Season!

 

Ja okay, der er stadigvæk et par uger til december, men julefrokosterne er lige rundt om hjørnet, så hvis du mangler lidt inspiration til julens fester, så se med her! Jeg har fundet to fantastisk smukke kjoler, og jeg planlægger faktisk at tage den ene på til nytår.. Jeg elsker at gøre lidt ekstra ud af mig selv i december, der er det bare lidt mere acceptabelt at gå all in på julens farver, røde læber og masser af glitter, så det skal jo udnyttes! 😉 Hvad synes I, kan I lide de items jeg har fundet til jer?

English: I know there’s a few weeks left until December, but this year’s Christmas parties are right around the corner, so if you need a little inspiration for your December outfits, you’ve come to the right place! I have found these two amazing dresses, and I’m actually planning on wearing one of them for New Year’s Eve.. I love to dress up in December when it’s just a little more acceptable to go all in on Christmas colors, red lips and glitter! What do you think, do you like these items? 🙂

 

christmas2

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8.here

 

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - Pink in Malmö