Nails: Pink ladies!

OOTD – End of summer

Sommeren er officielt slut, og det kan mærkes på vejret! Selvom jeg elsker de varme sommerdage, glæder jeg mig til at hive alle mine støvler, frakker og lækre halstørklæder frem. Jeg fik skudt disse fine outfit billeder på en af sommerens sidste dage, og dem skal I ikke snydes for, selvom kalenderen siger efterår. Den røde farve fortsætter jo ind i efteråret, så I får måske kjolen at se igen om et par måneder, når den er stylet med en varm jakke og høje støvler 😉

English: Summer’s officially over, and the Danish weather must be aware of this, since it has been raining for the past few days. These pictures were taken on one of the last summer days of the year, and even though I love the warm weather, I can’t wait to pull out my fall accessories! The red color is a trend that continues in to the next season, so perhaps you will get to see the dress again in a few months, styled with a warm coat and some boots 😉

 

dsc_1342

dsc_1379

dsc_1384

Dress: H&M – Sunglasses: Police – Bag: Louis Vuitton – Necklace: H&M

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Pink ladies!