Weekend at Karlaby Kro!

OOTD – Golden

Jeg kunne selvfølgelig ikke tage til guldbryllup uden at inkorporere noget gyldent i mit outfit, og heldigvis havde jeg en “mørkeguld” kjole i min garderobe, som passede perfekt til aftenens event, sidste lørdag. Som I så i sidste indlæg, spiste vi en fantastisk lækker middag på Karlaby Kro, og outfittet skulle selvfølgelig matche. Min kærestes kusine havde lavet de fineste guldøreringe til alle pigerne, som i kan se på øverste billede. Sidst, men ikke mindst, kunne jeg ikke lade min Louboutins blive derhjemme, så dem var jeg selvfølgelig også hoppet i 😉 Hvad synes I mit outfit?

English recap: You can’t go to a wedding anniversary without wearing something fantastic, so last weekend I pulled out this golden dress for a 50th wedding anniversary. All of the girls wore gold earrings that my boyfriend’s cousin made for us, and they mathced my outfit perfectly! Of course I couldn’t leave my Louboutins at home, so they became a part of this outfit too 😉 What do you think?

 

20170617_191446

dsc_0777

dsc_0802

dsc_0807

dsc_0817

Dress: New Look – Heels: Christian Louboutin – Earrings: Smykmix.dk – Clutch: Even & Odd

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend at Karlaby Kro!