Collective Haul!

OOTD – A bit of yellow

Jeg tror faktisk ikke, at jeg har vist et gult outfit på bloggen før.. Det er heller ikke meget gult jeg ejer, for det er svært at finde noget lækkert i den farve. Jeg er dog vild med denne kjole, som også har et fint print. Den er meget feminin, og jeg synes, at jakken er med til at gøre den lidt mere chic. Eftersom sættet både har varme og kølige toner, brød jeg smykkereglen #1 og mixede guld og sølv smykker.. Og jeg elsker resultatet! Alle smykkerne er fra Hvisk, og i kan finde dem på deres hjemmeside lige her. Hvad synes I om mit gule outfit? 🙂

English recap: I don’t think that I have ever shown a yellow outfit on my blog before.. Actually I don’t own a lot of yellow items, because I think that it can be hard to find a nice piece in the right shade. I do however love this dress, which has a nice print on it too. Since this outfit consists of both warm and cool tones, I decided to break the jewelry rule #1 and mix silver and gold pieces, and I really like the outcome! What do you think about this outfit? 🙂

dsc_0486

dsc_0521

dsc_0475

dsc_0497

dsc_0567

dsc_0621

dsc_0638

dsc_0647

Jewelry: Hvisk – Dress: Second Female – Jacket: Just Female – Sunglasses: Dear Leader – Shoes: Zalando 

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Collective Haul!