17th of May!

OOTD – Sparkling Pink!

I weekenden var jeg til konfirmation, og jeg blev simpelthen nødt til at hoppe i denne festsag af en kjole! Jeg fik den for et par uger siden af min far, og den er lynhurtigt blevet min yndlingskjole. Den har endda fået lov til at hænge uden for mit klædeskab, så jeg kan kigge på den hele tiden. Hvis I er hurtige nok, kan I stadigvæk få fingrene i den lige her. Jeg kan godt love jer for, at man får en masse komplimenter med på vejen, når man render rundt som en pink diskokugle! 😉 Hvad synes I om den? Kunne I selv finde på at tilføje kjolen til jeres garderobe?

English recap: This weekend I went to my cousin’s confirmation, and I had to wear this sparkling, pink dress! My dad got it for me a couple of weeks ago, and it quickly became my favorite dress. It even hangs outside my closet, so I can look at it at all times. If you hurry, you can still get it right here. I promis that you will get a lot of compliments wearing this 😉 What do you think, do you like it?

dsc_0315

dsc_0145

dsc_0205

dsc_0175

dsc_0146

dsc_0183

dsc_0207

Dress: H&M Conscious – Heels: Steve Madden – Clutch: Even&Odd 

Like my Facebook page and make my day! f8aecf5c5bce1faefca2390a315e37e5c7c3ebe2

26 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17th of May!