Beauty favorites for spring!

17th of May!

Hej allesammen! En ting I måske ikke ved om mig, er, at jeg er kvart nordmand. Derfor fejrer jeg hvert år Norges nationaldag, den 17. maj, sammen med min fars del af familien. I år startede vi med gudstjeneste i Vor Frelsers Kirke, og derefter gik vi optog sammen med alle de andre der var klædt i rødt, hvidt og blåt. Der er altid fantastisk stemning, da nordmændene går meget op i at fejre 17. maj, og det kan man jo kun blive glad af at være en del af! Jeg har samlet et par billeder fra dagen, som jeg håber, at I er interesserede i at se 🙂

English recap: Hey everyone! You may not know that I’m 1/4 norwegian, but that means that I always celebrate May 17th, their constitution day, with my norwegian part of the family. We went to church and in the afternoon we participated in the parade with all the other norwegians. They always make a big deal out of the day, and it is so amazing to be a part of it. I have gathered some pictures from they day, which I hope you’re interested in 🙂

 

dsc_0067

dsc_008600 Of course I had to make the norwegian flag out of rhinestones on my nails!

 

20170517_114119 Vor Frelsers Kirke is the most beautiful church!

 

screenshot_20170517-180533 Lots of music and flags at the parade in Copenhagen.

 

dsc_0102                           Beautiful details from my outfit.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty favorites for spring!