Favorite jewelry ATM!

Beauty favorites for spring!

Nu er det efterånden blevet rigtig forår her i Danmark, og derfor har jeg hevet mine lyse skønhedsfavoritter frem fra skuffen. Jeg elsker pastelfarver på neglene, og jeg får typisk afprøvet lidt af hvert i de varmere måneder. Yndlingsfarven er dog lyserød, og Essies “Need a vacation” er perfekt til fine forårsnegle. Min yndlingsblush er fra Marc Jacobs, og hedder “Kink & Kisses”. Den er ikke helt billig, men til gengæld kan man lege lidt med farverne alt efter det ønskede resultat. Den sidste måneds tid har jeg haft fat i en gammel lip gloss fra NYX, og jeg ved faktisk ikke, om de stadigvæk laver den.. Den hedder “Soap opera queen” og er perfekt til de dage, hvor man gerne vil have lidt ekstra på læberne. Hvad er jeres forårsfavoritter? 🙂

English recap: Spring has finally arrived in Denmark, so I have picked out my spring favorites for you guys! I always love to wear pastel colors on my nails this time a year, and pink is definitely my favorite color! This one from Essie is called “Need a vacation” and it is a lovely pink shade. The blush I have been reaching for is from Marc Jacobs in “Kink & Kisses”. It’s quite expensive, but you can play around with the colors to get the perfect shade. On my lips I have been wearing “Soap opera queen” from NYX on those days where I wanted something extra.. What are your spring favorites? 🙂

 

dsc_0055

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite jewelry ATM!