OOTD - Florals for spring

Favorite jewelry ATM!

Min egen smykkekollektion består primært af sølvsmykker, men på det seneste har jeg været helt forelsket i disse guldsmykker fra Hvisk. Jeg synes, at det ser super cool ud, hvis man har alle ringene på på samme tid, men hvis det bliver for meget, kan man sagtens nøjes med én af dem. Halskæden er utrolig simpel, og er perfekt til de fleste outfits. Hvad synes I om smykkerne? Jeg har forresten Ciatés “Ferris Wheel” på neglene, og jeg er vild med farven. Ringene kan I finde lige her!

English recap: I usually wear silver jewelry on a daily basis, but for the past few days I have been loving these golden goodies from Hvisk. The rings look so cool if you wear them all at once, and the necklace will look perfect with any outfit. What do you think of them? Btw, I am wearing Ciatés “Ferris Wheel” on my nails, and it is such a lovely color. You can check out the rings right here!

dsc_1000

dsc_0986

 

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - Florals for spring