Birthday Wishes 2017!

Birthday Nails!

I torsdags havde jeg fødselsdag, og selvom jeg desværre var blevet syg, så kunne jeg altså ikke lade være med at gøre noget ved mine negle. De skulle selvfølgelig være rigtig festlige, så det blev til en masse sølv, glimmer og stjerner. Jeg er desværre stadigvæk syg, men jeg skal nok prøve at få smidt lidt flere billeder op fra min fødselsdag i løbet af de næste par dage 🙂

English recap: This thursday I celebrated my 20th birthday, and even though I was sick, I had to do something about my nails. I chose to go with silver, glitter and stars, and I think they turned out so well! Unfortunately, I’m still sick but I’ll try to post some more photos from my birthday within the next few days 🙂

dsc_0490 dsc_0492 dsc_0498

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday Wishes 2017!