Tassel earrings!

Burgundy OOTD!

Hvis der er én farve, som jeg har meget af i mit klædeskab, så er det burgundy! Jeg synes, at den passer så fint til de mørke vintermåneder, og så matcher den næsten alt. Jeg fik en top og en nederdel i julegave, og selvom de ikke er samme nuance, så synes jeg at det fungerer rigtig fint. Som I kan se, lå der sne da billederne blev taget for et par dage siden, og det var da også lidt koldt at stå der uden jakke! Nu må foråret gerne snart komme! 😉

English recap: If there’s one color that’s dominating my closet, it’s burgundy! I just think that it is the perfect color for these dark winter months, and it goes with everything! I got this top and skirt for Christmas, and even though they aren’t the same shade of burgundy, I still think that they work great together. As you can see, it had been snowing here in Denmark, and I was so cold taking these pictures! I can’t wait for spring to arrive! 😉

dsc_0301

dsc_0312

dsc_0318

dsc_0347

dsc_0370

Shirt: Asos – Skirt: Asos – Bag: Topshop – Wedges: H&M – Jewelry: Jane Kønig and Hvisk

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tassel earrings!