OOTD - Monochrome!

Fashion Week!

Modeugen er så småt ved at runde af, men inden da vil jeg gerne vise jer et par billeder fra i onsdags. Her besøgte jeg nemlig CIFF i Bella Centeret for første gang, og det var en super fed oplevelse! Jeg tror aldrig, at jeg har set så meget tøj samlet på ét sted. Hvis I ikke har besøgt CIFF før, synes jeg helt sikkert, at I skal prøve at få en billet til næste modeuge. Derudover var jeg også inviteret til Han Kjøbenhavns show, som de havde kaldt for ” Rats with dogs killing men”. Det var noget af et dystert show med store hunde, rottemasker og mænd der blev “hængt” på scenen. Det var ikke lige min kop te, men heldigvis var tøjet lidt sjovere at se på. Har I oplevet noget spændende denne modeuge? 🙂

English recap: Copenhagen fashion week is coming to an end, but before we say goodbye, I want to show you some pictures from my fashion week. For the first time, I went to the fashion fair, and it was huge! I have never seen that much clothes in one place before. If you’re ever in Copenhagen during fashion week, you should definitely check it out. I also went to the Han Kjøbehavn show, which was quite creepy actually.. There were big dogs,  rat masks and men being “hung” on stage. Luckily, the clothes were more fun to look at. What do you think of it? 🙂

dsc_0026

dsc_0051

dsc_0064

dsc_0066

dsc_0089

dsc_0118

dsc_0133

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - Monochrome!