Candy cane nails!

Advent calendar gifts #3

Selvom jeg er to dage bagud, skal I selvfølgelig ikke snydes for at se, hvad der gemte sig i min pakkekaldender i sidste uge. Jeg har haft lidt travlt de sidste par dage, da jeg har været til køreprøve (jep, The Normcore Rebel – nu med kørekort!) og så har vi lige afleveret vores eksamensprojekt. Jeg har altså ikke haft så meget tid til bloggen, men nu har jeg endelig juleferie, og kan forhåbentlig få overholdt mine deadlines fra nu af 😉

English recap: Even though this post is two days late, I’m still going to show you what I got in my advent calender last week. These past few days have been crazy stressful, since I had to take my driving test (yes, i passed that!) and we also had to turn in our exam project. I’m so happy it’s all over now, so that I can enjoy my Christmas holiday, and hopefully keep up with my deadines 😉

dsc_0268

dsc_0275

13: 7th Heaven Dead sea mud pac

14: Mavala nail polish remover

15: Matas 24h ansigtscreme

16: M. Cosmetics brush

17: Plaisir Body lotion

18: Estée Lauder Sheer tint moisturizer

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Candy cane nails!