New In: Makeup!

Colorful fall outfit!

De sidste par uger har farverne på træerne simpelhen været så flotte, og det inspirerede mig til at påføre mig lidt flere farver. Jeg synes altid at jeg har en tendens til at bære lidt for mange mørke farver, men man kan sagtens sammensætte et lækkert efterårsoutfit med andre farver end sort, grå og brun! Min bøn blev åbenbart hørt, for min farmor forærede mig denne lækre top for et par uger siden. Den har simpelthen den smukkeste grønne farve, og er efter min mening perfekt til denne årstid. For at gøre looket endnu festligere tilsatte jeg et par røde læber. Hvad synes I om det? Har i en yndlingsfarve til efteråret?

English recap: The colors of the leaves have been absolutely beautiful these past few weeks, so I felt inspired to incorporate some more colors in to my outfit. My grandmother got me this shirt a few weeks ago, and it is just perfect! The green color is so fitting for this season, so I can’t wait to wear it until the weather gets too cold. To make my look even more festive, I added red lips. Do you like it? What are your favorite colors for fall?

dsc_0189-jpg-ny

thumbnail_dsc_0224-jpg-ny-ny

thumbnail_dsc_0232

thumbnail_dsc_0246

Shirt: Day Birger et Mikkelsen – Coat: Saint Tropez – Pants: Primark – Shoes: Zalando

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In: Makeup!