Halloween Nails!

OOTD – When in Rome..

Hey piger! Jeg har slet ikke fået vist jer et outfit fra min tur til Italien, så i dag får I nogle billeder fra vores smuttur til Rom. Vi havde kun 8 timer i byen, så det hele skulle gå lidt stærkt. Heldigvis nåede vi også til den spanske trappe og de smukke butikker omkring den. Det var selvfølgelig det perfekte sted til at skyde et par fotos, selvom der var mange mennesker! Jeg synes at looket fungerede rigtig godt til sightseeing i storbyen, samtidig med at det ikke bliver for turist agtigt! Hvad synes I? 🙂

English recap: Hey girls! I haven’t shown you any outfits from my trip to Italy, so today I’ll show you what I wore in Rome. We only had 8 hours to explore the city, but luckily we found the time to snap some photos by the Spanish Steps. I love this outfit because it has just the right amount of city chicness. I hate looking like a tourist, haha! What do you think? 🙂

dsc_0005

dsc_0013

dsc_0034

dsc_0044

dsc_0987

Shirt dress: New Look – Jacket: Buch Copenhagen – Jeans: Primark – Bag: Louis Vuitton – Shoes: Zalando – Sunglasses: RayBan

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween Nails!