Purpose tour outfit!

Transition outfit!

Jeg skulle vist ikke klage over det manglende efterårsvejr! Jeg har i hvert fald allerede fundet mit halstørklæde og en paraply frem! Inden jeg hiver min vinterjakke ud af skabet, vil jeg vise jer et af mine yndlings sommer-til-efterår outfits. Jeg havde det på for et par uger siden, da bladene lige var begyndt at falde af træerne. Jeg glæder mig til at kunne skyde endnu flere billeder i det smukke efterårsvejr! Hvad med jer, er I også vilde med denne årstid? 🙂

English recap: I really didn’t have to complain about the missing fall weather too long! This morning I had to reach for both my scarf and an umbrella.. But I’m not complaining! Today I want to show you one of my favorite transitioning outfits. I wore this a few weeks ago, when the leaves were still green and hanging on the trees. I can’t wait to shoot some more fall outfits in the beautiful fall weather! What do you say, do you love fall as much as I do? 🙂

dsc_0663

dsc_0649

dsc_0694

dsc_0675

Dress: Jacquelin de Young – Jacket: Buch Copenhagen – Bag: Louis Vuitton – Shoes: Zalando 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purpose tour outfit!