Review: Louboutin lip gloss!

OOTD – Last summer night

Man må da sige, at vi har fået en sensommer, der vil noget i år! For mit vedkomme har det været lidt for varmt de sidste par dage.. Jeg længes næsten efter efteråret! Jeg glæder mig altid til støvler, tørklæder og mørke negle når sommeren er ved at være forbi. I dag vil jeg dog vise jer et af mine sidste outfits denne sommer, som jeg hoppede i her i weekenden. Jeg havde slet ikke fået brugt mine høje, blå sandaler i år, så det måtte jeg få lavet om på. De er super komfortable! De er fra sidste år, men jeg tror alligevel, at Bianco har dem på lager. Farven afhænger selvfølgelig af sæsonen. Hvad synes I om dem? I skal selvfølgelig se bort fra at de sidder på snehvides ben.. Vi kan jo ikke allesammen være Pocahontas! 😉

English recap: These past few summer nights have been crazy here in Denmark! Almost too hot according to me.. Honestly, I can’t wait to wear boots, scarves and dark nail polish for fall! This weekend though, I had to jump in to a more summer inspired outfit, featuring my lovely blue sandals. They are so comfortable! I hope you don’t mind that they are attached to the legs of snow white.. We can’t all be Pocahontas! 😉

DSC_0469

DSC_0479

DSC_0540

DSC_0520000

Playsuit: Boohoo – Sandals: Bianco – Sunglasses: RayBan

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Review: Louboutin lip gloss!