New in: YSL lipstick!

OOTD: Cool for the summer!

Er jeg den eneste der er skuffet over det danske sommervejr? Der var blå himmel og 25 grader varmt, da jeg læste op til eksamen, og nu hvor jeg har sommerferie, er det altså blevet lidt køligt. Øv! Derfor måtte jeg i denne uge altså tilsætte et par leggings til mine sommerkjoler. En af mine yndlings er denne fine sag, som jeg fik til min fødselsdag. Jeg tilsatte et par nye øreringe, som jeg er fuldstændig forelsket i! Hvad synes I om dem? 🙂

English recap: Seriously, the Danish weather is really disappointing this summer! It was so great when I had to study for the exams, and now that I’m on my break, the weather is cold and cloudy. I had to add leggings to my outfits this week, but that didn’t stop me from wearing cute summer dresses. This is one of my favorite ones, and I paired it with my new hoop earrings, which I also love! What do you think of the outfit? 🙂

DSC_0738

DSC_0754

DSC_0764

DSC_0774

Dress: New Look – Earrings: Lund Copenhagen 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: YSL lipstick!