DIY fashionable coffee to go!

Jewelry collection!

Som I måske så i et tidligere indlæg omkring min fødselsdag, så fik jeg jo en super smuk ring af min søde kæreste. Ringen er fra Jane Kønig, og jeg har derfor fået samlet mig en lille kollektion af Jane Kønig smykker efterhånden. Som i nok kan gætte jer til, er jeg mest til sølvsmykker, og så er jeg også begyndt at blive rigtig glad for perler. Jeg synes altid, at de tilfører noget klassisk og sofistikeret til et look. Har I nogle Jane Kønig favoritter? 🙂

English recap: As you might have seen in my birthday post, I got a beautiful ring from my boyfriend, which he got at Jane Kønig. I love her jewelry designs, and my collection is always growing. I have gathered my Jane Kønig pieces, and you might have guessed that I like silver and pearls. I think they add such a classic and sophisticated touch to an outfit! Do you have any Jane Kønig favorites? 🙂

DSC_0266

DSC_0270

DSC_0272

DSC_0277

Find all pieces here!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY fashionable coffee to go!