Dress inspiration!

Spring Outfit!

Foråret er så småt ved at være her, og jeg elsker, at jeg kan hoppe i mine fine farverige kjoler igen. En af mine yndlings er denne blå sag fra Boohoo.com. Jeg har også fundet min Topshop taske frem, som jeg ikke har brugt i en evighed, hvilket er synd, eftersom den er så fin og piget! Jeg glæder mig til at varmen også kommer, så jeg endelig kan få smidt min vinterfrakke, for den går jeg altså stadigvæk med 😛 Hvad glæder I jer mest til her i foråret? 🙂

English recap: Spring is slowly arriving in Denmark, and I can’t wait to jump into all of my colorful outfits! One of my favorite spring / summer dresses is this one, which is from Boohoo.com. I paired it with my Topshop bag, which I haven’t used in forever which is a shame, since it’s so nice and girly! Can’t wait for the warmer weather, I’m actually still wearing my winter coat! 😛 How’s spring where you are?

DSC_0041

DSC_0057  DSC_0069

DSC_0081

Dress: Boohoo.com – Bag: Topshop – Boots: Boohoo.com – Coat: Saint Tropez 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dress inspiration!