Easter Outfit!

Dress inspiration!

Det er lige gået op for mig, at jeg kun har 3 måneder tilbage af min tid i gymnasiet.. Gisp, hvor tiden går hurtigt! Da dimissionen nærmer sig, har jeg selvfølgelig tænkt lidt over hvilken kjole jeg skal have på, men jeg har simpelthen så svært ved at vælge. Jeg er sikker på, at mange står i samme situation som mig, og da sommeren nærmer sig med konfirmationer, dimissioner og fester tænkte jeg, at det ville være oplagt at vise jer et par kjoler, så i forhåbentlig kan få lidt inspiration, hvis i også mangler en fin hvid kjole. Min dimissionskjole må gerne være lidt “out of the ordinary”, så jeg har fundet nogle kjoler der ikke “bare” er hvide. Hvad synes i om dem? 🙂

English recap: It has just hit me, that I’m leaving school in 3 months.. My God, time is just flying by! Since my graduation day is approaching, I have to find a pretty, white dress. I wan’t something that’s a little out of the ordinary, which is why I have found a few dresses that aren’t just white. I hope you can find some inspiration in this post, if you are in a need of a white dress. I know how hard it can be to find the perfect one! So, what do you think of my findings? 🙂

 

Dress inspiration

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easter Outfit!