Easter Nails!

Easter Outfit!

Påskeferien stod selvfølgelig på en masse arrangementer (og en masse mad, hehe) og derfor skulle jeg selvfølgelig stadses lidt ud. Dette outfit er fra familiens årlige påskefrokost, og billederne er skudt lige inden regnen kom. Jeg er helt vild med den blå farve, og ville ønske at jeg havde flere items med den farve! Hvad er jeres yndlingsfarve til foråret? 🙂

English recap: I went to a few events over the easter holiday, and of course I had to dress up a bit. This outfit is from the family’s yearly easter lunch, and the photos were taken right before the rain arrived. I’m in love with this blue color, and I wish I had more items like this in my closet. What’s your favorite color for spring? 🙂

DSC_0139  DSC_0169

DSC_0176

DSC_0191

DSC_0206

Dress: Asos – Belt: Asos – Heels: Bianco – clutch: Designers Remix – Earrings: Homemade

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easter Nails!