Berlin beauty haul!

Dream bag: Louis Vuitton!

Som jeg fik nævn i et tidligere indlæg, fik jeg en hel speciel julegave i år. Jeg fik en masse fantastiske gaver, men jeg må indrømme, at den bedste kom fra min søde kæreste. Jeg havde i den seneste tid sparet op til en Louis Vuitton Speedy taske som jeg har ønsket mig i rigtig lang tid. Den opsparing kan gå til noget andet, for jeg er nu en stolt ejer af Speedy tasken! Jeg havde slet ikke forventet, at min kæreste ville købe den til mig i julegave, så det kom som lidt af et chok. Jeg fik da også fældet et par tåre.. Selvom det “bare” er en taske så gjorde den mig altså lige lidt lykkeligere. Det faktum at det er min kæreste, der har foræret mig den, får mig bare til at ville passe endnu bedre på den. Det er helt sikkert en taske som jeg kommer til at bruge i mange år fremover!

English recap: As I have mentioned in a previous post, I got one really spacial present for christmas. I have been saving up for a Louis Vuitton Speedy bag for a while now, so it came as quite a chock when my boyfriend bought it for me. I even shed a few tears.. Even though it is “just” a bag, it means so much to me that my boyfriend would spend that kind of money on me. Usually, I wouldn’t approve! But who can say no to Louis Vuitton, right? 😉 It is definitely a bag that I will get a lot of use out of!

   DSC_0381

DSC_0491

DSC_0493

DSC_0495

DSC_0497

DSC_0503

Speedy Bandoulière 30 – Get it here!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlin beauty haul!