New in: Fringe jacket!

Tell ’em that it’s my birthday!

Det er faktisk ikke rigtigt min fødselsdag. Jeg fyldte 18 i marts, men min mor ville gerne holde fest i haven, og det var jo ikke så hensigtsmæssigt på det tidspunkt. Derfor blev det i lørdags, og vejret var jo helt perfekt! Da vi gik og pyntede op, fik jeg den “geniale” idé at bruge balloner til at få taget nogle fede billeder. Det fungerede dog ikke helt så godt, da der jo ikke var helium i ballonerne, så jeg blev nødt til at kaste dem op i luften, og lade som om, at de kunne flyve.. Jeg synes ikke at de blev SÅ dårlige, meeen hvis det skal gøres, så skal det nok gøres rigtigt 😉

English recap: Okay, it’s actually not my birthday. I turned 18 in March, but my mother wanted to throw a garden party in the summer period, and luckily the weather was great. I got the “brilliant” idea of taking photos with the ballons, which didn’t turned out as i had hope for, since there was no helium in them..

_DSC0645

_DSC0653

_DSC0610

 

Dress: Lightinthebox.com – Shoes: Jette Riis 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Fringe jacket!