OOTD: Anniversary!

Metallic Tattoos!

Hele sommeren har jeg sukket over de smukke midlertidige guld / sølv tatoveringer, som jeg har set rundt omkring. Nu har jeg endelig haft muligheden for selv at prøve dem, og de er så smukke! Det virker lidt fjollet, fordi det minder mig altid om de der tatoveringer man fik i tyggegummi da man var barn, da konceptet er det samme 😛 De her er dog meget mere cool, og det gør det altså ikke mindre sejt at Beyoncé også har designet sine egne! Mine er fra Tempta.dk og kan findes lige her!

English recap: I have been seeing the temporary metallic tattoos all over the place this summer, and I have finally tried them myself! It seems a bit silly, since it reminds me of the tattoos you would get in gum as a kid, since the concept is the same.. These are just much cooler, and the fact that Beyoncé designed her own makes them so less childish! 😉 Mine are from Tempta.dk and you can find them right here!

_DSC0804

 

Her er det ark som jeg fik. Det var faktisk rigtig svært at vælge hvad jeg ville have på. Det endte med et “armbånd” og infinity tegnet. Min kæreste fik faktisk også en fjer på brystkassen, da han er en stor fan af fugle, haha!

The sheet that I got. It was hard to choose, but I ended up picking the “bracelet” and the infinity sign. My boyfriend actually got a feather on his chest since he’s a huge fan of birds, haha! 

_DSC0829

 

På Tempta.dk står der at de holder ca. 3-5 dage. Jeg fjernede mine efter 4 dage, da mit infinity tegn ikke var så pænt mere. Armbåndet var faktisk fint på den øverste side, men jeg valgte alligevel at fjerne dem på samme tid.

On the website it says that they last for 3-5 days. I removed them  after 4 days since the infinity sign wasn’t looking good anymore. 

_DSC0843

 

_DSC0845

1 kommentar

  • I got what you intend, thanks for posting .Woh I am lucky to find this website through google. “If one does not know to which port one is sailing, no wind is favorable.” by Seneca.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Anniversary!