How I proposed to my bridesmaids

My birthday nails 2020!

Hej allesammen! I sidste uge havde jeg fødselsdag, og selvom det i denne tid er lidt svært at feste og være sammen, så kunne jeg sagtens pynte mine negle i dagens anledning. Jeg gik all in på rhinsten, og jeg synes, at de blev så fine! Dagen blev fejret med champagne og sushi herhjemme, så selvom det ikke blev som jeg havde regnet med, så havde jeg en fantastisk dag. Jeg håber, at I andre også holder hovedet højt, så vi kan komme godt igennem denne svære tid! Pas godt på jer selv 🙂

English: Hi everyone! Last week I celebrated my birthday, and even though it’s not the time to gather a lot of people and throw a party, I could still add some bedazzle to my nails. I went all in on the rhinestones, and I think they turned out so cute! I celebrated my birthday with champagne and sushi at home, and even though it was not how I expected to celebrate my birthday, I still had an amazing day. I hope you are all staying positive in this difficult time.. Take care of yourself and one another 🙂

 

Pink nail polish: Depend nr 510 – Rhinestones: Ebay – Numbers: Stamping plate from MoYou “Typography 03”

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How I proposed to my bridesmaids